lauantai 7. heinäkuuta 2007

SNJ:n kesäleiri

Olimme Cavan kanssa ensimmäistä kertaa SNJ:n kesäleirillä Loviisassa maanantaista aina perjantaihin saakka. Leirillä harjoittelimme taippariryhmässä, kävimme kerran vierailemassa Agility -ryhmän treeneissä ja osallistuimme näyttelykoulutukseen.

Leirin aikana pääsimme kantamaan varista, ajamaan lokilla tehtyä laahausjälkeä ja hakemaan pupua hakuruudusta. Cava kantoi kaikkia riistoja oikein innolla, mutta jos näistä pitäisi valita yksi suosikki, veikkaan sen olevan Cavan mielestä lenni lokinpoikanen. Jäljenpäässä ollut lokki kannettiin hyvällä otteella ja innokkaasti. Pupua hieman ensin ihmeteltiin, sillä tämä oli toinen kerta, kun Cava teki tuttavuutta kuolleen pupun kanssa. (lenkillä on jahdattu elävää pupua) Pienen epäröinnin jälkeen pupu kuitenkin tuli hakuruudusta hienolla otteella. Vaakku on jo vanha tuttu ja siinä ei sinäänsä ollut mitään uutta.

Saimme paljon hyviä treenivinkkejä, joista nyt sitten poimitaan meille sopivimmat ja harjoittelemme niitä innolla. Onneksi on vielä lomaa jäljellä, niin jää aikaa harjoitella oikein urakalla.