sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Näyttelykuulumiset

Tänään Cava keimaili Tuomarinkartanossa järjestetyssä Palveluskoirien erikoisnäyttelyssä. Tollereita näyttelyyn oli ilmoittautunut vain 7 ja uroksia näistä oli 2. Olimme avoimessa luokassa ainoa uros.

Cava passitettiin ohjaajineen harjoittelemaan kehässä esiintymistä. Ilmeisesti keskiviikkoisen BH-kokeen jäljiltä koiran päähän oli iskostunut, että kun tuota emäntää tapittaa suoraan silmiin saan siitä namit ja kehut, joten en millään saanut Cavaa juoksemaan nätisti vierelläni, vaan Cava suoritti erinomaista seuraamisliikettä ;-) Tuomari tykkäsi kovasti Cavasta ja arvostelu olisi varmasti ollut parempi, jos esiintyminen olisi ollut kunnossa. Täytyypä mennä sitten uudelleen paremmin treennanneena. Lopputulos oli kuitenkin EH.

Palveluskoirien erikoisnäyttely 11.5.2008, Tuomari Leila Kärkäs, EH

"Turhan tiivis katsekontakti esittäjään häiritsee liikkeitä. Kaunisilmeinen hyvä pää ja hyvä asentoiset korvat. Tasapainoinen, riittävät kulmaukset ja hyvä luusto. Kyynärpäiden tulisi olla paremmin rungossa kiinni, tosin runko vielä kapea. Hyvä kaula, ylälinja ja karvan laatu. Kannattaa treenata liikkeiden suorittamista."